Název | Množství a jednotka |
---|---|
brambory | 1 kg |
hladká mouka | 200-250 g |
hrubá mouka | 200-250 g |
sůl | |
kysané zelí | 500 g |
drcený kmín | |
vepřový bůček, krkovička nebo plecko | 700 g |
sádlo | 1 lžíce |
pepř |
Postup: Máslové sušenky rozdrtíme nebo rozmixujeme, smícháme s rozpuštěným máslem a... zobrazit recept
Postup: Všechnu zeleninu očistíme a omyjeme. Rajčata nařízneme do kříže, spaříme vroucí... zobrazit recept
Postup: Uvaříme 3 vejce natvrdo.Připravíme základ 3 pomazánek. Do mísy si dáme tvaroh,... zobrazit recept
Postup: Květák si uvaříme v osolené vodě do měkka. Necháme vychladit. Můžeme si jej... zobrazit recept
Postup: Zeleninu očistíme a nakrájíme. Dáme do mísy, přidáme plechovku mungo klíčků,... zobrazit recept
Červená řepa (latinsky beta vulgaris) je naprosto nenáročná dvouletá plodina, která netrpí škůdci ani nemocemi a nevyžaduje žádnou péči, roste téměř sama. Pokud si ji vysejeme na zahrádku, získáme oproti té kupované mnoho... zobrazit článek
Je jen málo míst, kde se člověk cítí opravdu uvolněně a dobře, naše restaurace...